Вибираємо посуд для кухні.

Вибираємо посуд для кухні.

Ні в кого не викликає сумнівів той факт, що на кухні потрібна посуд: зручна, красива, екологічна. Однак скільки її має бути, щоб господиня могла легко і без клопоту приготувати будь-які страви: від легкого сніданку до шикарного застілля. Пропонуємо вашій увазі вісім найбільш потрібних на кухні предметів посуду. Ідеально, якщо в її основі литий алюміній або чавун: товсті стінки і дно довше зберігають тепло, дозволяючи буквально томити блюдо, змішуючи смаки і запахи. Також Ви можете знайти все необхідне на ресурсі гриль купить.
Ще одна важлива деталь — кришка. Рекомендуємо зупинити свій вибір на жаровні з важкою кришкою, також на металевій основі — так ви уникнете втрат тепла при гасінні. Ручки жаровні теж переважно з металу: такі собі маленькі «вушка». Можливо, вони можуть здатися не настільки зручними, як довгі пластикові або дерев’яні, зате функціональність такої жаровні різко зросте. У ній можна не тільки гасити, але і запікати, а значить, і страв ви зможете приготувати помітно більше.
Невеликого діаметра (приблизно 18 см), з довгою зручною ручкою, ківш ідеально підійде як для приготування невеликої порції каші чи супу, так і для розігріву частини вже готового страви. Ідеально в сім’ї, де є маленькі діти, щоб готувати невеликими порціями, закип’ятити молоко або зварити кашу на раз. Будь-яке блюдо, яке вимагає постійного помішування або навіть збивання: крем, мус, соус, — ідеально вийде саме в ковші. Завдяки конструкції його зручно тримати і використовувати вміст, наприклад переливати.