Як правильно зробити шашлик.

10-29-2018

Як правильно зробити шашлик.

Правда, моря ще не видно, воно під льодом. Зараз я розповім усе основи смаження шашлику з свинини, що зробить це рецепт базовим. Час не стоїть на місці. Я навчився готувати і виклав шедевральний рецепт шашлику з свинячої шиї, який тепер можу додатково порекомендувати Вашій увазі. Замариноване м’ясо поставити в холодильник на 12 годин і більше. Я хочу, як – небудь, замаринувати м’ясо на кілька діб, повинно вийти дуже смачно. З цього я купив готових березових вугілля і рідина для розпалювання. Також Ви можете знайти все необхідне на ресурсі мангал с печкой.
В принципі це нічим не псує кінцевий продукт. Для початку розповім, як правильно розпалювати вугілля з допомогою рідини. Рідина для розпалювання, дуже корисна в господарстві і я завжди намагаюся возити її в машині. Вона складається з рідких парафінів. Іншими словами важких вуглеводнів, що містяться у нафті. У всякому разі важче автомобільних палив. З цього, розпалюючи цією рідиною багаття, потрібно всього лише дати повністю згоріти її, щоб не було запаху.
Висипати на дно мангалу готові вугілля, полити рідиною для розпалювання. Тепер вугілля можна розпалити за допомогою сірника, навіть без папірця. При необхідності їх можна обмахувати. Якщо Ви вирішили нажечь вугілля самостійно, то я повністю поділяю Ваш вибір. Нарубаєте і напилите сушняка, щоб розміром дрова поміщалися в мангал. Розведіть вогонь в мангалі, якщо потрібно. Для розведення вогню можна також використовувати рідина для розпалювання. Спалити дрова до вугілля, щоб не було вогню.